לחם נבטים ללא אפיה - רו-פוד

המודעות לסגולות מזון נא-נבוט (רו-פוד)
מתרחבת הרבה מעבר לקהילות טבעוניות
.


מזון נא המעובד כהלכה, תורם לגוף ויטמינים מינרלים ואנזימים עשרת מונים יותר מאשר אותם רכיבים מבושלים או אפויים.
ההנבטה מכפילה את הזמינות הביולוגית של ויטמינים ומינרלים ומנטרלת חומצות מעכבות ספיגה המגינות על הגרעין הגולמי.

"נדיר" גאה להגיש לכם לחם שיפון נא-נבוט ומיובש.

100% נבטי שיפון במצב מיטבי לאכילה, גרעינים, אגוזים, מלח וזרעוני צ'ייה. העיסה מעובדת לקרקר ומיובשת ב- 40 מעלות.
כל הטוב שבנבטים, מאוזן עם גרעינים ואגוזים.
לזרעון הצ'ייה תכולת אומגה 3 הגדולה ביותר בטבע.

ניתן לשלב בלחם הנא, לפי הזמנה, פירות מיובשים, תחליפי מלח צמחיים, או כל מרכיב אחר על פי הדיאטה אשר נקבעה לכם ע"י הומאופת.
ניתן להזמין במספר דרגות ייבוש, מטורטיה עד קרקר קשיח.

ב"נדיר" חושבים קודם כל בריאות