לחם כוסמין שיבולת שועל "נדיר" למיניקות

לחם כוסמין ושיבולת שועל,  נייטרלי "נדיר"
(למיניקות, סוכרתיים או לבעלי סוג דם שאינו מתאים לדגנים).

לחם נייטרלי, קל לעיכול, דל גלוטן, ללא חיטה, ללא שמרי אפייה, מכיל שפע סיבים ומינרלים, מתאים לסוג הדם של 99% מן האוכלוסיה ומתאים לשילוב אם מיניקה תינוק.


מכיל  85% כוסמין  15% גרעיני שיבולת שועל שלמים טרום נבוטים (השרייה לניטרול חומצה פיטית ומעכבי אנזימים).
לחם המיועד במקורו לנשים מיניקות, ולאנשים הרגישים לדגנים.
הכוסמין קל לעיכול, מחזק מערכת חיסונית (מוקופוליסכריד), דל גלוטן ומתאים לשילוב של אם מאכילה תינוק.
שיבולת שועל, אף היא נייטרלית, מסייעת להגברת חלב אם ומספקת שפע סיבים, מינרלים וחומצות שומן (אבץ, חומצה פולית).
שיבולת שועל משפרת את פרופיל הגלוקוז בדם והפרשת האינסולין לאחר הארוחה (מעולה לסוכרתיים), ממריצה פעילות ותנועת מיצי המרה (הפחתת כולסטרול),
ומיטיבה עם הסובלים ממחלות לב.

ככלל, במהלך ההריון ובתקופת ההנקה, עדיף לצרוך מזון מלא ומטופל כהלכה (השרייה / הנבטה / בישול).
חשוב לשמור על רמת סוכר נאותה בדם.
רצוי להתאים את המזון לסוג הדם של האם ולסוג הדם של התינוק (להמנע מגזים פטריות ואלרגיות).
מנקודת המבט של לחם, עדיף לצרוך דגנים מלאים ולהמנע מעודף גלוטן, חיטה ושמרים.

כוסמין ושיבולת שועל מלאים הם דגנים בעלי ערך בריאותי עצום, מזינים, נוחים לעיכול ועתירי סיבים ומינרלים.
דגם לחם זה מומלץ למרבית האמהות המיניקות, לסוכרתיים, לסובלים ממחלות לב, ולרגישים לדגנים וגלוטן.



נייטרליות הרכיבים גורמת ללחם "נדיר" 'כוסמין ושיבולת שועל' להיות אידאלי למרבית האוכלוסיה ובמיוחד לסובלים מאלרגיות שונות.
הלחם דל מאד בגלוטן, משביע במיוחד, שומר על תכונותיו לאחר הקפאה וגם טעים.
התכונות הבסיסיות של לחם נדיר (מחמצת, עובי טחינה....
ראה הרחבה), נשמרות כמובן גם בדגם זה.